onsdag 20 april 2011

Påsklov

Missarna är på påsklov på Vidö utanför Västervik och stormtrivs. Vi bor i en liten, mycket gammal stuga och om kvällarna kurar vi upp oss framför brasan. I morse fångades en husmus av Amerika och ett stort krig utbröt om vem som skulle få leka med liket. Superkul tyckte alla utom matte som fick städa upp.
Det är lite för långsam internetanslutning för att kunna ladda upp bilder, men jag får uppdatera när jag kommer tillbaka till Uppsala.
I förra veckan tog vi prov på ögonen och vi hoppas få resultatet snart. Min misstanke är att det är herpes, som stämmer bäst in på symtomen. De har hur som helst slutat nysa nu och ögonen är klara igen. I morgon ska de vaccineras för första gången, det är visserligen ganska sent men det är viktigt att de är fullt friska för att vaccineringen ska få full effekt.

2 kommentarer:

  1. Härligt med påsklov! Vad sa missarna om resan? :-)

    SvaraRadera
  2. Påsklovet har varit jättehärligt men alldeles för kort, vi ska snart åka hem till Uppsala nu.
    Resan gick utmärkt, de lade sig till ro efter en kvart och sov hela långa resan. På båten var det lite gnäll första gången men det var nog bara ovana, för när vi åkte in till veterinären i torsdags gick det mycket bättre.

    SvaraRadera